18-aastaste poeglaste EVF karikavõistlused

Pühapäeval lõppes Võru Spordikeskuses kuni 18-aastaste poeglaste EVF karikavõistluste I finaalturniir, millest võttis osa kuus võistkonda. Põnevalt kulgenud turniiril moodustasid esikolmiku Pärnu VK/SK, VK Täht Tallinn ja Põltsamaa SK

Täisedu viie võiduga saavutas esikoha Pärnu VK/SK. VK Täht Tallinn ja Põltsamaa SK kogusid mõlemad kolm võitu ja 9 punkti. Parem üldine geimide suhe (9:8 Tähel ja 10:9 Põltsamaal) tagas lõpuks hõbemedali Tähele ja pronksmedali Põltsamaale. Kahe võidu ja 7 punktiga saavutas neljanda koha koduvõistkond Võru SK ja kahe võidu ja 5 punktiga viienda koha SK Tats Tallinn. Võiduta jäänud Selver Tallinn SK I lõpetas turniiri kuuenda kohaga.

Parimad mängijad: Siim Tammearu (Pärnu VK/SK), Dmitri Korotkov (VK Täht Tallinn), Mart Toom (Põltsamaa SK) ja Hannes Eskla (Võru SK). Võistkondade koosseisud on nähtavad SIIN.

 

“>VK Täht Tallinn

This entry was posted in Uudised. Bookmark the permalink.

Comments are closed.