Kaotuseta jäänud Võrkpalliklubi Tähe noormehed võitsid kuldmedali

Pühapäeval lõppes Tartus kolm päeva kestud kuni 20-aastaste noormeeste Eesti meistrivõistluste I finaalturniir, millest võttis osa kuus võistkonda. Esikoha võitis VK Täht Tallinn, Hiiumaa VK saavutas teise ja Saaremaa SK kolmanda koha. 

Täisedu viie võiduga saavutasid kuldmedali VK Täht Tallinna noormehed, kes loovutasid vaid kolm geimi. Kolme võiduga teenis hõbemedali Hiiumaa VK. Saaremaa SK, Premium7/Salva Tartu ja Pärnu VK/SK kogusid võrdselt kaks võitu, kuid Saaremaa noormeestele tagas pronksmedali suurem punktide arv – Saaremaa kogus 7, Tartu 6 ja Pärnu 5 punkti. Ühe võiduga tuli kuuendaks Võru SK.     

Parimad mängijad: Kristo Karp (VK Täht Tallinn), Markus Uuskari (Hiiumaa VK), Karli Allik (Saaremaa SK) ja Egert Plank (Premium7/Salva Tartu).

Kuni 20-aastased noormehed kohtusid viimati jaanuari lõpus Viljandis, kus selgus EVF karikavõitja. Viie võiduga tuli esikohale Saaremaa SK. Võrkpalliklubi Täht Tallinn saavutas nelja võiduga teise ja Võru Spordikool kolme võiduga kolmanda koha.

eesti meistrid 2015

This entry was posted in Uudised. Bookmark the permalink.

Comments are closed.